Šiaulių rajono turizmo ir verslo informacijos centras

Užduočių delegavimas, konstruktyvus grįžtamasis ryšys

Nuotolinis seminaras

Gyvenimo sėkmę kur kas labiau garantuoja mokėjimas bendrauti negu talentas.

GUSTAVAS FLOBERAS

 

Jei jaučiatės, kad sunku susikalbėti ir gauti grįžtamąjį ryšį 2021m. birželio 8 d. 9 val. junkitės į Šiaulių rajono turizmo ir verslo informacijos centro organizuojamą seminarą „Užduočių delegavimas, konstruktyvus grįžtamasis ryšys“

Temos:

  1. Delegavimas. Kodėl reikia deleguoti? Pagrindiniai delegavimo principai.
  2. Psichologiniai delegavimo barjerai (kliūtys) iš pavaldinių ir vadovo pusės.
  3. Ugdomojo vadovavimo taikymas delegavime.
  4. Neatitiktys užduoties atlikimo procese – kaip reaguoti vadovui, kad ne sužlugdytų darbuotojus, o kaip tik padidintų jų motyvaciją.

 

Žmonija kasdien sukuria vis tobulesnius aparatus, lengvinančius gyvenimą. Tačiau mūsų tarpusavio bendravimo priemonė kol kas lieka kalba. Kalbame ta pačia kalba, bet ar apie tą patį. Pasaulį galima stebėti pro langą ar televizorių, galima skaityti pačias protingiausias knygas, bet prisijungti prie to, kas vyksta, galime tik savo veikla. Prietaisai nepakeičia dviejų mūsų gyvenimo pamatų: mes gyvename tarp žmonių ir dėl žmonių.

Seminaro lektorius – Juris Belte turintis verslo vadybos bei socialinės psichologijos išsilavinimą, taip pat yra sertifikuotas NLP ir koučingo specialistas. Jurio Belte paskaitos pasižymi gera nuotaika ir puikia auditorijos valdymo technika, supažindinama su svarbiausiais temos aspektais kitaip.

 

Seminaras vyks per ZOOM programą . Prisijungimus atsiųsime likus 1 d. iki seminaro.

Seminaro trukmė 4 akademinės valandos .

Šiaulių rajono smulkaus ir vidutinio verslo įmonių įmonėms seminaras nemokamas.

Registracija būtina  https://forms.gle/FqAT7x2vxF2A2h5z9