Šiaulių rajono turizmo ir verslo informacijos centras

Ar dirbtinis intelektas gali būti jūsų patikimas bendradarbis? Darbuotojas?

Mokymai

2024 m. vasario 8 d. 10:00 val. kviečiame į nemokamus mokymus „Ar dirbtinis intelektas gali būti jūsų patikimas bendradarbis? Darbuotojas?". Mokymai skirti smulkaus ir vidutinio verslo Šiaulių rajono subjektams.

Mokymai vyks Šiaulių rajono turizmo ir verslo informacijos centre J. Basanavičiaus g. 7 Kuršėnai (II aukštas). Būtina su savimi turėti nešiojamus kompiuterius ar plančetes.

Ar dirbtinis intelektas gali būti jūsų patikimas bendradarbis? Darbuotojas?
Svetingumo sektorius pasižymi ypatingomis savybėmis, gyvas bendravimas net skaitmeniniame amžiuje išlieka itin svarbus, tad dirbtinio intelekto teikiamų galimybių išnaudojimas gali padėti sutaupyti laiko, kurį jūs galėsite skirti bendravimui su savo svečiais.
2023 metais AI žinios buvo privalumas, tačiau šiais metais tai neatsiejama darbo proceso būtinybė. Ar esi pasiruošęs?
Dirbtinio intelekto nauda darbo vietoje:

  • Padidėjęs efektyvumas
  • AI gali automatizuoti pasikartojančias užduotis, todėl darbuotojai gali sutelkti dėmesį į daugiau pridėtinės vertės sukuriančią veiklą.
  • Patobulintas sprendimų priėmimas
  • AI suteikia duomenimis pagrįstų įžvalgų, kurios įgalina geresnius ir greitesnius sprendimų priėmimo procesus.
  • Padidintas tikslumas
  • Dirbtinio intelekto algoritmai sumažina žmogaus klaidas, todėl įvairiuose procesuose pasiekiamas didesnis tikslumas ir tikslumas.

MOKYMŲ TIKSLAS:
Padėti dalyviams suprasti dirbtinio intelekto potencialą, grėsmes, praktinius panaudojimo būdus bei leisti išmėginti skirtingus dirbtinio intelekto įrankius - mokymų metu analizuosime devynis skirtingus įrankius.
Sužinosite kap galima integruoti dirbtinio intelekto įrankius, kaip kurti tekstus, nuotraukas ir paveiksliukus, prezentacijas, laiškus greičiau ir efektyviau, kaip išnaudoti dirbtinį intelektą verčiant, perkeliant tekstą ir analizuojant skirtingų šalių patirtį užsienio kalbomis. 

Dirbtinio intelekto proveržis keičia darbo procesus, o tie kas tikslingai išnaudos naujas priemones neabejotinai įgis konkurencinį pranašumą. Pasinaudokite automatizacijos galimybėmis, kad užduotis atlikti galėtumėte greičiau ir lengviau! Ar dirbtinis intelektas gali pakeisti žmogų? Tikrai dar ne dabar. Bet mes galime turėti patikimą, efektyviai dirbantį ir lojalų darbuotoją.

Šie mokymai skirti visiems turizmo sektoriaus darbuotojams, kurie nori savo darbą padaryti efektyvesniu.
Mokymai sukurti būtent svetingumo sektoriaus darbuotojams su lengvai pritaikomais praktiniais pavyzdžiais. Mes tikime, kad tik specializuoti mokymai gali atnešti praktinę naudą. 

MOKYMAI NEMOKAMI

Bet būtina registracija (Jums patogiu registracijos variantu)
Spausti nuorodą https://forms.gle/CJpTErJXD6Di5nMX8

Tel. 841 584486
El.paštas [email protected]