Šiaulių rajono turizmo ir verslo informacijos centras

Pėsčiųjų žygis „Išėjusių keliais"

Kiti renginiai

Truputį apie pėsčiųjų žygį „Išėjusių keliais"
Šiame žygyje turėsite galimybę pažinti Gruzdžių miestelį ir jo apylinkes. Tai ne tik smagi kelionė pėsčiomis, bet ir puiki vasaros dienos praleidimo forma.
Kviečiame Tave autis žygio batus ir žygiuoti smagiame žygyje! Viskam pasiruošti neįmanoma, viskas nutinka kelyje ir dažnai viršija mūsų įsivaizdavimus ir lūkesčius. Tad pasiruošk nuotykiui!
Kuom unikalus šis žygis, kad tarpais nebus ėjimas labai paprastas, teks įveikti gamtinių kliūčių, kurias sukelia vėtros, tirpstantis ledas bei visos gamtos išdaigos. Tikimės, kad žygio metu fiksuosite visus gamtos sukurtus grožius.
Registracijos nuorodahttps://rb.gy/rj9o2x

Data: 2024-05-01
Laikas:
Registracija 10:00 val.
Pradžia 10:30 val.
Pabaiga 17:30 val.
Startas/finišas: Šiaulių rajono Gruždžių miestelio Centrinė aikštė Nuoroda: https://maps.app.goo.gl/HDzCnbMXbLyS6Qak6
Trasos ilgis +/- 30 km ir 12 km
Papildoma informacija
Kiekvienas žygio dalyvis atsako už savo sveikatą ir daiktų saugumą. Žygis vyks gamtos apsuptyje, todėl vertėtų pasirūpinti derama avalyne ir oro sąlygas atitinkančia apranga. Rekomenduojama į kuprinę įsimesti sumuštinių bei gaiviųjų gėrimų sau ir savo draugui. Turėkite termosiuką arbatai/kavai.
Su savimi turėkite šviesą atspindinčią spec. liemenę.
BŪTINA. Pasirūpinti gera nuotaika, patogia avalyne, šiltais drabužiais, alkio ir troškulio malšinimo priemonėmis (atsižvelgiant į oro sąlygas bei dalyvio asmeninius poreikius).
Jei žygio dalyviui yra mažiau nei 18 metų, jis gali dalyvauti tik lydimas suaugusio asmens, kuris prisiima visą atsakomybę už nepilnametį.
REGISTRACIJA BŪTINA!!!